ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΡΟΛΟΙ TESLA

tesla watch tesla
Kάποια παιδιά  εκεί στην Tesla με παράξενα Βικτωριανά γούστα, σχεδίασαν ένα ρολόι με έντονη παραπομπή στον 19ο αιώνα που απευθύνεται προφανώς σε όσους αγαπούν το ρετρό με κάποια επιπλέον στοιχεία φαντασίας. Ας γνωρίσουμε το νέο ρολόι της Tesla.

Το ρολόι, που πήρε το όνομά του από τον διάσημο Σερβο-Αμερικάνο εφευρέτη Nikola Tesla, γνωστό για τη συνεισφορά του στην επινόηση του εναλλασσόμενου ρεύματος, αλλά και για ορισμένες πολύ εξωφρενικές εφευρέσεις, θέλει να συλλάβει αισθητικά το νόημα του τρελού επιστήμονα του 19ου αιώνα.
Αντιγράφοντας το χρώμα και το στυλ του ορείχαλκου, το ρολόι έχει ένα κομψό και άνετο δερμάτινο λουράκι που ολοκληρώνει την κλασική και vintage εμφάνιση. Έρχεται με ένα ορειχάλκινο διακοσμητικό κλειδί ρύθμισης της ώρας (που μοιάζει σαν αυτό που κάνουμε εξαέρωση στα καλοριφέρ μας) το οποίο αποθηκεύεται στο λουράκι του, ενώ ένα ζευγάρι λυχνίες τύπου κενού σωλήνα (με λαμπάκια LED, μην φανταστείτε ότι το ρολόι είναι λαμπάτο, όπως τα παλιά ραδιόφωνα) μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν από ένα μικρό διακόπτη ελέγχου.
Δυστυχώς, το ρολόι της Τesla δεν είναι ανθεκτικό στο νερό, αλλά ποιος νοιάζεται, αφού κανείς δεν το αγοράζει για την πρακτικότητα αλλά και για το σχεδιασμό του.
Αυτό το απλό, αλλά πολύ όμορφο ρολόι μπορεί να αγοραστεί για 52$ από το ThinkGeek

Δείτε παρακάτω το σχετικό διαφημιστικό βίντεο