ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Μετατροπή τηλεόρασης σε Android TV

BEELINK M18 TV-BOX Amlogic S905 Android 5.1 2GB/16GB


Κι όλα αυτά απευθείας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σου!

BEELINK M18 TV-BOX (2GB/16GB)

BEELINK M18 TV-BOX (2GB/16GB)BEELINK M18 TV-BOX (2GB/16GB)

Τι είναι το M18;

Το M18 είναι ένας μικρός ηλεκτρονικός υπολογιστής υψηλής τεχνολογίας με λειτουργικό Android. Συνδέεται στην οθόνη της τηλεόρασης και την μετατρέπει σε Android TV δίνοντας τη δυνατότητα να κάνεις με την τηλεόραση ό,τι μπορείς να κάνεις και με ένα τάμπλετ! Είναι η καλύτερη λύση για να απολαμβάνεις μέσω internet και από την άνεση του καναπέ σου οτιδήποτε επιθυμείς απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης. Online video, ταινίες, σειρές, streaming, αθλητικά, κανάλια, παιδικά, μουσική, εφαρμογές και παιχνίδια από Google Play και πολλά άλλα όπως Popcorn, Youtube, Kodi, IPTV, Netflix, Skype, Facebook, Instagram κτλ.

Είναι συνδρομητική υπηρεσία; Υπάρχει άλλη επιπλέον χρέωση εκτός της αγοράς της συσκευής;

Δεν υπάρχει καμία συνδρομή και καμία επιπλέον χρέωση. To M18 λειτουργεί μέσω internet όπως ένας υπολογιστής και είναι στη διάθεση του καθένα ο τρόπος που θα το χρησιμοποιήσει. 

Βλέπω καινούριες ταινίες και σειρές στον υπολογιστή ή τις μεταφέρω με USB στην τηλεόραση. Τι παραπάνω προσφέρει το Μ18;

Αν είσαι φαν των ξένων ταινιών και σειρών, το M18 θα αλλάξει τη ζωή σου. Ξέχνα το downloading, τη μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή στην τηλεόραση, τα streaming site με τις διαφημίσεις και μπες στον κόσμο του Kodi και του Full HD streaming. Με το M18 τα βλέπεις πλέον όλα, χωρίς διαφημίσεις, σε υψηλή ανάλυση, απευθείας στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τα αθλητικά, τα παιδικά, τα τηλεοπτικά κανάλια κτλ. 
Δες οτιδήποτε θες τη στιγμή που το θες. Χωρίς κατέβασμα, χωρίς χρόνο αναμονής. 

Έχει ελληνικό μενού; Παίζει όλα τα είδη αρχείων; Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους;

Το M18 είναι ένα από τα καλύτερα Android TV-Box από την κορυφαία εταιρεία BEELINK και με χαρακτηριστικά που παρέχουν μια πολύ άνετη εμπειρία χρήσης. Η ποιοτική κατασκευή από αλουμίνιο διατηρεί χαμηλά τη θερμοκρασία της συσκευής ενώ η εξωτερική κεραία εγγυάται άριστη λήψη σήματος WiFi. 
Με τον πανίσχυρο τετραπύρηνο 64bit επεξεργαστή Amlogic S905 2.0GHz (Cortex-A53), την πενταπύρηνη κάρτα γραφικών Mali-450 και τα 2GB RAM, το M18 είναι ικανό να παίξει όλα τα είδη αρχείων χωρίς πρόβλημα. Φυσικά έχει πλήρες ελληνικό μενού και υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. 
Το SoC της Amlogic είναι ικανό να αναπαράγει βίντεο 4Κ, ενώ ο επεξεργαστής S905 έχει τη δυνατότητα native αποκωδικοποίησης H.265 αρχείων κάτι που διασφαλίζει μεγαλύτερη συμβατότητα με μελλοντικά format.

Πως το συνδέω στην τηλεόραση? Πρέπει να είναι Smart TV?

Δεν χρειάζεται να έχεις Smart TV. Tο Μ18 συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση αρκεί να έχει θύρα HDMI.

Τι άλλες δυνατότητες έχει το M18;

Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.
Υποστηρίζει βίντεο ανάλυσης έως 4K (Ultra HD)
Υποστηρίζει Bluetooth δηλαδή συνδέεται ασύρματα μέσω bluetooth με άλλες συσκευές (πχ. κινητά, tablet, laptop, ποντίκια, πληκτρολόγια κτλ)
Το M18 μπορεί επίσης να συνδεθεί μέσω USB με εξωτερικό σκληρό δίσκο, webcamera, ηχεία και άλλα.
Υποστηρίζει επέκταση μνήμης μέσω κάρτας SD.
Υποστηρίζει Miracast/DLNA
Υποστηρίζει Dual WiFi 2.4G/5.8G για πιο σταθερό σήμα.
Δέχεται επίσημες αναβαθμίσεις λογισμικού Over The Air (OTA).

Ο χειρισμός της συσκευής γίνεται με το τηλεκοντρόλ που περιέχεται στη συσκευασία αλλά μπορείς να συνδέσεις και δικό σου ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο.


Τιμή εδώ και εδώ