ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Υφασμάτινα καλώδια

Ένας τρόπος Vintage διακόσμησης είναι τα φωτιστικά με εμφανή υφασμάτινα καλώδιαΥφασμάτινα καλώδια 

Μεταξένια, βαμβακερά ή λινά, στρογγυλά ή
 στριφτά, χρωματιστά Υφασμάτινα καλώδια και σχοινιά τα οποία διατίθενται σε πάρα πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια για τη δημιουργία ή τη διαμόρφωση αντικείμενων μοναδικού μοντέρνου σχεδιασμού. 

Σχοινί για λάμπες 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε
πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια καθώς και 2 τύπους (με ή χωρίς καλώδιο γείωσης).Ψαροκόκκαλο, δίχρωμα, μονόχρωμα Υφασμάτινα καλώδια, καλώδια με χρώμα ή καλώδια με σχέδια όλα μπορείτε να τα συνδυάσετε με ντουί και ροζέτα για να φτιάξετε το δικό σας φωτιστικό

Προδιαγραφές:
H03VV 300/300V 2x0,75 o 3x0,75
Καλώδιο με ΔΙΠΛΗ ΜΟΝΩΣΗ, καλυμμένο με ύφασμα.
CEI 20-20 CEI 20-35
RoHS
Διάμετρος: 6,2 mm 2x0,75 o 6,6mm 3x0,75
Αυτό το
προιόν, συμφωνεί με όλους τους  Ευρωπαίκούς κανονισμούς ασφαλείας.Καλώδιο Σχοινί 

Με το καλώδιο σχοινί μεγάλης διατομής μπορείτε να φτιάξετε καλώδια με κόμπους αλλά και χωρίς όπου είναι μια μοναδική διακόσμηση για χώρους όπως εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα αλλά και σπίτια σε βουνό και θάλασσα ή σπίτια όπου κύριο στοιχείο είναι το ξύλο και η Vintage διακόσμηση. Οι τριχιές μπορούν να διακοσμήσουν επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια και καφετέριες ακόμη ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα αλλά και beach bar. Τα καλώδια έχουν διάμετρο  12 - 22mm. Vintage Διακοσμηση με μια νότα ναυτική που θα φέρει τη ομορφιά της θάλασσας λίγο πιο κοντά σας!Πως να διαλέξετε τo είδος του υφάσματος: Μετάξι, Βαμβάκι ή Λινό;

Μια συχνή σας ερώτηση είναι: Ποια είναι η διαφορά στην πράξη του υφάσματος από Μετάξι, από βαμβάκι ή
απο Λινό;

Η απάντηση εξαρτάται από τον τύπο του εφέ που θέλει κανείς να αποδώσει. Το Βαμβάκι και το Λινό έχουν μια ματ φυσική απόδοση ενώ το Μετάξι ενισχύει την φωτεινότητα των χρωμάτων και την έντασή τους
Συχνά χρησιμοποιούμε το Λινό Καλώδιο για να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα στην διακόσμηση και το συνδυάζουμε με
Vintage φωτιστικά και αντικείμενα από χαλκό, ορειχαλκο, μεταλλικά αλλά και πορσελάνινα. Το καλώδιο με ύφασμα από μετάξι συνδυάζεται πολύ όμορφα με μεταλλικά χρωματιστά αντικέιμενα κυρίως από χρώμιο αλλά και ασημένια διακοσμητικά.

Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει!


Με αυτό το μικρό στηριγματάκι μπορείτε να κάνετε σχέδια με χρώματα στην οροφή σας ή στον τοίχο.

Ο γάντζος οροφής σε σχήμα "V" επιτρέπει σε οποιοδήποτε καλώδιο υφασμάτινο να στηριχτεί εύκολα στην οροφή ή στον τοίχο. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια με κύκλους ή οριζόντιες και κάθετες γραμμές για να κρεμάσετε τα καλώδια ή για να σχηματίσετε γιρλάντες με φωτιστικά μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα αυτά τα στηρίγματα με ροζέτες με πολλές εξόδους.

Καλώδιο Δικτύου 

Εγκαταστείστε το καλώδιο LAN στον προσωπικό σας υπολογιστή αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέσιμο σε διαφορετικά χρώματα με υφασμάτινο καλώδιο. Εμπλουτίστε τον χώρο σας με χρώμα, τώρα υπάρχει λύση στα καλώδιο που είναι σε εμφανή σημεία να μεταμορφωθούν σε διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο. Συνδέστε τον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε συσκευή με το ρούτερ με ένα υφασμάτινο σχοινί με χρώμα.


Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας έτοιμης Vintage διακόσμησης είναι το φωτιστικό Spider


Φωτιστικό Αράχνη Spider
Eπιλέξτε 5-6-7 κρεμαστές λάμπες, ροζέτα και ντουί μεταλλικό και υφασμάτινο καλώδιο
Ιδανικό Φωτιστικό για να προσθέσετε κομψότητα και επιβλητικότητα στον χώρο σας.
Μπορείτε να προσαρμόσετε 5,6,7 απολήξεις: Κάθε μία κατάληξη αποτελείται από 4 μέτρα καλώδιο για να το προσαρμόσετε όπως εσείς θέλετε.
Οι συνδέσεις μέσα στην ροζέτα είναι έτοιμες για χρήση αφήνοντας όμως την δυνατότητα στο ηλεκτρολόγο σας να προσαρμόσει την δυναμική του φωτιστικού.
Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα με διακοσμητικές λάμπες
Το Φωτιστικό Spider με 5-6-7 λάμπες αποτελείται από: 
1  μεταλλική ροζέτα, διάμετρος 120 με στήριγμα οροφής και γείωση (από 5 με 7 τρύπες ανάλογα την επιλογή).
Ανάλογα από την επιλογή του φωτιστικού συμπεριλαμβάνονται 5-7 θερμοπλαστικά ντουί με μεταλλικά καλύμματα ανοχής max 105W . 
Ανάλογα από την επιλογή του φωτιστικού συμπεριλαμβάνονται 5-7 κομμάτια καλώδιο H03VVF 3x0,75 με πιστοποιητικά IMQ-HAR. 
Συμπεριλαμβάνονται  στηρίγματα καλωδίου από θερμοπλασστικό υλικό, με πιστοποιητικά CE 

WAGO κλέμμες με 5 διαθέσιμες εισόδους σύμφωνες με τον κανονισμό EN 60998. Αντοχή Τάσης: 450 V. Αντοχή φορτίου: 24 A. Διαστάσεις: 9mm (+1mm).
Γάντζοι οροφής .