ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ηλεκτρική βρύση κουζίνας-Ταχυθερμοσίφωνας


Ο τρόπος λειτουργίας είναι πάρα πολύ απλός. Το νερό έρχεται από την παροχή και μόλις περάσει μέσα από την αντίσταση που είναι ενσωματωμένη στην μπαταρία θερμαίνεται άμεσα και φτάνει σε θερμοκρασία έως 60οC μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Έτσι, δε χρειάζεται πλέον να ανοίξετε το θερμοσίφωνα ή το μπόιλερ για να ζεστάνετε νερό το οποίο δεν θα χρησιμοποιήσετε τελικά. Ούτε θα ανησυχείτε αν αφήσατε ανοιχτό το θερμοσίφωνα όταν φύγατε από το σπίτι.
Ενώ οι θερμοσίφωνες ζεσταίνουν μεγάλη ποσότητα νερού, καταναλώνοντας μεγάλη ενέργεια, η ηλεκτρική βρύση θα ζεστάνει ακριβώς όσο νερό χρησιμοποιήσετε και το κόστος θα είναι αισθητά χαμηλότερο!
Ο χρόνος που χρειάζεται είναι μερικά δευτερόλεπτα και έχει λυχνία ένδειξης ότι είναι έτοιμη.
Επίσης, στην ενσωματωμένη οθόνη LCD ένδειξης θερμοκρασίας μπορείτε να βλέπετε τη θερμοκρασία του τρεχούμενου νερού ώστε να ρυθμίσετε ακριβώς πόσο ζεστό θέλετε να είναι.
Η λειτουργία της είναι απλή και ο σχεδιασμός της κομψός για κάθε κουζίνα.
Λειτουργεί με σύνδεση στο ρεύμα σε μια πρίζα.
Τάση λειτουργίας: AC 230V - 50Hz (δίκτυο ΔΕΗ)
Ισχύς: 3KW

Παρακάτω μπορείτε να δείτε, ανάλογα με την παροχή του νερού που έχετε στη βρύση σας, πόσους βαθμούς κατά προσέγγιση θα ανεβάσει τη θερμοκρασία του νερού η ηλεκτρική βρύση:

Επίσης υπάρχει και μια εφαρμογή υπολογισμού της θερμοκρασίας εξόδου του νερού ανάλογα με την κλιματική ζώνη που έχει εγκατασταθεί η βρύση, της παροχής νερού και του μήνα που βρισκόμαστε.


Η εφαρμογή υπολογισμού καθώς και η τιμή της βρύσης βρίσκεται εδώ