ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Απομακρυσμένη επιτήρηση μέσω του κινητού διακοπών του ρεύματος, θερμοκρασίας & διαρροής νερού

GSM Συσκευή που σας ειδοποιεί όταν γίνει διακοπή ρεύματος Mobeye-Powerguard-CM2100


CM2100 - Mobeye PowerGuard
Το Mobeye PowerGuard CM2100 είναι μια ισχυρή και απλή στην χρήση της συσκευή. Αυτό που κάνει το PowerGuard, είναι να στέλνει μια ειδοποίηση σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος με τηλεφωνική κλήση και μήνυμα SMS.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας προστατέψει από μεγαλύτερα προβλήματα που θα δημιουργούσε μια διακοπή ρεύματος για παράδειγμα σε ένα ψυγείο με τρόφιμα.
Μπορούν να δηλωθούν 5 αριθμοί που θα ειδοποιούνται με κλήση και SMS. H διακοπή ρεύματος μπορεί να παρακολουθείται συνδέοντας τον παρεχόμενο προσαρμογέα στην κύρια υποδοχή ρεύματος. Είναι επίσης δυνατό να συνδέσετε οποιαδήποτε 12VDC τροφοδοτικό στην είσοδο τροφοδοσίας. Μόλις το ρεύμα “κοπεί/αποκατάσταθει”, θα ειδοποιηθείτε με ένα μήνυμα.

Μία μονάδα ελέγχου GSM που μπορεί να ειδοποιεί σε περίπτωση που κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα,είναι σημαντική!

Το PowerGuard έχει δύο επιπλέον εισόδους. Εκεί μπορούν να συνδεθούν συσκευές ή εξωτερικοί αισθητήρες. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να ελέγχονται διάφορες καταστάσεις, όπως η λειτουργία μιας μηχανής ή η ενεργοποίηση κάποιου αισθητήρα. Οι αισθητήρες είναι επαφής ΝΟ ή NC, κατάλληλο για (πόρτα / παράθυρο) μαγνητικές επαφές, ένα πλωτήρα νερού, ένα διακόπτη επαφής, κλπ.
Αρκετές ρυθμίσεις μπορούν να διαμορφωθούν με ένα SMS από τον χρήστη. Κάποιες επιλογές είναι οι χρονοκαθυστέρηση του συναγερμού, κλείσιμο του συναγερμού μετά από κάποιες ειδοποιήσεις, επαναλαμβανόμενες φορές συναγερμού, "keep alive" μηνύματα, κλπ.

Δείτε το εδώ


GSM συσκευή παρακολούθησης μεταβολών θερμοκρασίας Mobeye ThermoGuard CM2200

GSM συσκευή παρακολούθησης μεταβολών θερμοκρασίας Mobeye ThermoGuard CM2200
To ThermoGuard είναι ένα όργανο μέτρησης της θερμοκρασίας που σας ειδοποιεί όταν ξεπεραστούν τα όρια που έχετε θέσει. Επίσης, όταν λειτουργεί με τροφοδοσία και όχι με τις μπαταρίες του μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν κοπεί το ρεύμα.
Είναι ένα προιόν απαραίτητο για σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε κάθε στιγμή τη θερμοκρασία και να ειδοποιήστε με SMS ή κλήση στο κινητό σας τηλέφωνο.
To ThermoGuard είναι ένα όργανο μέτρησης της θερμοκρασίας. Λειτουργεί με μπαταρίες που σημαίνει ότι το ThermoGuard λειτουργεί αυτόνομα. Με εύκολο τρόπο καθορίζονται η μέγιστη και η ελάχιστη θερμοκρασία που σας ενδιαφέρει.
Μόλις η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ξεπεράσει τα όρια που έχετε θέσει, το ThermoGuard θα ειδοποιήσει με SMS/ κλήση τους αυθεντικοποιημένους αριθμούς.
Μπορεί να δεχτεί μέχρι 6 αριθμούς. Το εύρος της θερμοκρασίας που μπορεί να μετρήσει είναι από -20οC έως + 70 οC.

To ThermoGuard έχει δύο επιπλέον εισόδους.
 Εκεί μπορούν να συνδεθούν συσκευές ή εξωτερικοί αισθητήρες. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να ελέγχονται διάφορες καταστάσεις, όπως η λειτουργία μιας μηχανής ή η ενεργοποίηση κάποιου αισθητήρα. Οι αισθητήρες είναι επαφή ΝΟ ή NC, κατάλληλοι για (πόρτα / παράθυρο) μαγνητικές επαφές, ένα πλωτήρα νερού, ένα διακόπτη επαφής, κλπ.
Εκτός του ότι το ThermoGuard έχει σχεδιαστεί για μια ακραία χαμηλή κατανάλωση ισχύος για να δουλεύει με  μπαταρίες για περισσότερο από ένα χρόνο, μπορεί επίσης να λειτουργήσει και με εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, με τη χρήση ενός τροφοδοτικού 500mA. Μετά την διακοπή ρεύματος οι εφεδρικές μπαταρίες αναλαμβάνουν τη λειτουργία και το σύστημα προειδοποιεί την διακοπή ρεύματος μέσω μηνύματος SMS.
Το ThermoGuard σε ειδοποιεί σε περιπτώσεις ψύξης ή υπερθέρμανσης οπότε και σε γλυτώνει από το επιπρόσθετο κόστος μιας μηχανής που θα μπορούσε να καεί αν ανέβαινε η θερμοκρασία!
Ο χρήστης πρέπει να εισάγει μια κάρτα SIM οποιουδήποτε παρόχου. Καλύτερα να χρησιμοποιείτε κάρτα SIM με «συμβόλαιο». Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καρτοκινητή αλλά ο χρήστης πρέπει να ξέρει την αξία της κάρτας κάθε φορά, για να είναι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα ειδοποιηθεί!
Δείτε το εδώ


WaterGuard GSM συσκευή, ειδοποιηθείτε για υπερχείληση, παρακολουθείστε την στάθμη νερου ή υγρού Mobeye

Mobeye WaterGuard CM2300

Η συσκευή Mobeye WaterGuard, είναι ένας ανιχνευτής νερού που δουλεύει με μπαταρίες. Ο αισθητήρας νερού, ανιχνεύει το νερό και στέλνει ειδοποίηση σε προκαθορισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς, πρώτα με ένα SMS και μετά με μία κλήση για είστε σίγουροι πως δεν θα χαθεί το μήνυμα.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποτραπεί μια δαπανηρή καταστροφή από νερά.

Η συσκευή Mobeye WaterGuard είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις:
·         CM2300: Mobeye WaterGuard με αισθητήρα διαρροής
·         CM2300-FS: Mobeye WaterGuard με αισθητήρα υπερχείλισης

Ο αισθητήρας διαρροής είναι ένας αισθητήρας νερού της Mobeye. Οι ακροδέκτες κλείνουν ένα κύκλωμα μόλις ακουμπήσουν οποιοδήποτε υγρό. Ο αισθητήρας διαρροής έχει - όπως ολόκληρη η συσκευή Mobeye WaterGuard - εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και τροφοδοτείται από το ίδιο σετ μπαταριών του Mobeye WaterGuard.

Ο αισθητήρας υπερχείλισης κλείνει το κύκλωμα μόλις το νερό φτάσει ένα συγκεκριμένο ύψος. Αυτός ο αισθητήρας πρέπει να εγκατασταθεί στο επιθυμητό ύψος όπου πρέπει να ενεργοποιείται η συσκευή.
Εκτός από τον αισθητήρα νερού μπορούν να συνδεθούν άλλοι δυο εξωτερικοί αισθητήρες (στην περίπτωση του αισθητήρα διαρροής) ή ένας αισθητήρας (στην περίπτωση του αισθητήρα υπερχείλισης).Οι είσοδοι μπορούν να ρυθμιστούν ως 'Normally Closed' ή 'Normally Open'.
Παρόλο που η συσκευή Μobeye WaterGuard αναπτύχθηκε για να έχει υπερβολικά χαμηλή κατανάλωση και να λειτουργεί περισσότερο από ένα χρόνο, είναι δυνατή και η σύνδεση με μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Μέσω ενός (500mA) δικτυακού αντάπτορα η συσκευή μπορεί να τροφοδοτηθεί από το κυρίως δίκτυο. Σε περίπτωση διακοπής τροφοδοσίας οι μπαταρίες αναλαμβάνουν αυτόματα την τροφοδοσία της συσκευής. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να σταλεί ειδοποίηση με SMS.


Δείτε το εδώ