ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Συστήματα στεγανοποίησης αγωγών κατά τη διέλευσή τους σε τοιχίο ή πίνακα.

Συστήματα στεγανοποίησης αγωγών κατά τη διέλευσή τους σε τοιχίο ή πίνακα. Εκτός από εισροή υδάτων, προστατεύει από μετάδοση της φωτιάς, από τρωκτικά κτλ.

FiloSeal+ Στεγανοποιητικό αγωγών με δυνατότητα επαναεισδοχής

 Το FiloSeal+ είναι κατάλληλο για σφράγιση αγωγών Φ50-Φ200mm και εφαρμόζεται εύκολα από πιστόλι με ένα ελαστομερές στεγνωτικό υλικό “MD+”, βασιζόμενο σε μία ένωση πυριτίου που στερεοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρέχοντας εξαιρετική στεγανοποίηση και δυνατότητα επαναεισδοχής καλωδίων εκ των υστέρων.


MDII Σύστημα στεγανοποίησης αγωγών η σωλήνων Φ50 έως Φ200mm

Το σύστημα στεγανοποίησης MDII έχει αναπτυχθεί για να παρέχει μια αποτελεσματική και απλή λύση σε όλες απαιτήσεις στεγανοποίησης της διέλευσης αγωγών ρεύματος η φυσικού αερίου.
Κατάλληλο για αγωγούς η σωλήνες με διάμετρο από Φ50mm έως Φ250mm και για καλώδια με διάμετρο Φ40mm μέχρι Φ200mm. MDIII Σύστημα στεγανοποίησης αγωγών η σωλήνων σε πυκνή διάταξη

Το σύστημα στεγανοποίησης MDIII είναι ίδιο με το MDII αλλά προσφέρει ένα επιπλέον σωληνάριο για την πρόσβαση σε αγωγούς πού βρίσκονται σε πυκνή διάταξη.
Κατάλληλο για αγωγούς η σωλήνες με διάμετρο από Φ25mm έως Φ160mm και για καλώδια με διάμετρο Φ8mm μέχρι Φ130mm.MDΙV - Σφραγιστικό αγωγών

Το σύστημα MDIV σφράγισης αγωγών, έχει αναπτυχθεί για την αποτελεσματική σφράγιση αγωγών από νερό, και αέριο, αλλά χωρίς καλώδια.
Το MDIV αποτελείται από ένα αφρώδες υλικό που εγχύνετε σε ένα ενσωματωμένο πλαστικό περίβλημα του MDIV, είναι ασφαλές για χρήση εντός διπλής συσκευασίας που περιέχει την διογκούμενη πολυουρεθάνη.
Αυτή η πολυουρεθάνη, εγχύνετε στο κέντρο του κοίλου σωλήνα, ο οποίος στη συνέχεια θα πρέπει να ωθείται και να τοποθετείται στον αγωγό, άμεσα η πολυουρεθάνη διογκούτε και πληροί το ενσωματωμένο πλαστικό περίβλημα σφραγίζοντας απόλυτα τον αγωγό από εξωγενείς παράγοντες.
Εάν ο αγωγός θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μεταγενέστερα η MDIV μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με τη χρήση ενός αιχμηρού εργαλείου.
Το σύστημα σφράγισης MDIV μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σφράγιση κάθετων αγωγών. MD+ Σύστημα πυράντοχο στεγανοποίησης αγωγών η σωλήνων

Το MD+ είναι υλικό πυρίμαχο σε σωληνάριο, και έχει ελεγχθεί βάσει των προδιαγραφών ΕΝ1366-3: 2009, ΕΝ13501-2: 2007 
1.Σε συνδυασμό με το MDII παρέχει προστασία 90 λεπτών (ΕΙ 90 Fire proof, Ε 90 Fire resistant) 
2.Σε συνδυασμό με το MDIII παρέχει προστασία 120 λεπτών (ΕΙ 120 Fire proof, Ε 120 Fire resistant).
3.Σε συνδυασμό με το MDIV παρέχει προστασία 120 λεπτών (ΕΙ 120 Fire proof, Ε 120 Fire resistant).


Duct seal MV Σφραγιστικό πατώματος ηλεκτρικών πινάκων

To σφραγιστικό πατώματος πίνακα έχει σχεδιαστεί για χρήση σε πίνακες διανομής Χ.Τ., υποσταθμούς Μ.Τ.,πίλλαρ δημόσιου φωτισμού, πίνακες ελέγχου κυκλοφορίας. Η ρητίνη χύτευσης δημιουργεί ένα συμπαγές δάπεδο και προστατεύει τον πίνακα από υγρασία και προστασία έναντι εξωγενών παραγόντων. MDI & MDI FttH Σφραγιστικό καλωδίων μικρής διαμέτρου

Το σύστημα στεγανοποίησης αγωγού MDΙ έχει αναπτυχθεί για τη σφράγιση αγωγών διέλευσης εύκαμπτου καλωδίου, που μπορεί εύκολα να καμφθεί σε ορθή γωνία.
Κατάλληλο για αγωγούς με διάμετρο Φ16- Φ32mm και για καλώδια ή σωλήνες με διάμετρο μέχρι 25mm
Το Filoform MD1-FTTH είναι στεγανοποιητικό υλικό αντοχής σε αέριο και νερό μέχρι πίεσης 1.0 bar για μικρό αγωγούς και καλώδια μέχρι Φ10mm, και διάμετρο του οπής τουλάχιστον Φ16-Φ20mm.
Το καπάκι σφράγισης μπορεί να εφαρμοστεί στον τοίχο χρησιμοποιώντας εάν ειδικό σύστημα αγκύρωσης, έτσι δεν είναι απαραίτητες πρόσθετες τρύπες και να στερεώσεις το καπάκι.
Η σφράγιση γίνεται με διογκούμενη πολυουρεθάνη όση η απαιτούμενη ποσότητα .περισσότερα στο http://www.filoform.com/