ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

LED ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

H IllumiBowl είναι η LED τουαλέτα που φωτίζει το βράδυ!


toilet-bowl-night-light-led-illumibowl

Ακούσαμε έναν τεράστιο αναστανεγμό ανακούφισης από τις ταλαίπωρες συζύγους αυτού του κόσμου ή μας φάνηκε; Άντρες, μεταξύ μας τώρα, ξέρουμε καλά πως έχουμε μία τάση να «αστοχούμε» όταν ξυπνάμε στη μέση της νύχτας και πηγαίνουμε στο μπάνιο για να «αδειάσουμε» τις αμέτρητες μπύρες που έχουμε πιει μετά τον αγώνα Champions League.
Η IllumiBowl είναι μία ιδανική ανακάλυψη για να μην χάνουμε επιτέλους τον στόχο το βράδυ, όταν δεν θέλουμε να ανάψουμε το φως και ξυπνήσουμε.
Η IllumiBowl ανάβει και σβήνει αυτόματα μόλις εσείς μπείτε ή βγείτε από το μπάνιο, με την βοήθεια των ειδικών αισθητήρων κίνησης που διαθέτει. Μπορείτε να βάλετε όποιο απαλό LED φωτισμό θέλετε από τις οκτώ χρωματικές επιλογές που υπάρχουν ενώ εάν επιλέξετε βάλετε το «color-rotate mode» θα τις απολαμβάνετε όλες εναλλάξ!
illumibowl-toilet-nightlight-1

Ο μηχανισμός της IllumiBowl μπαίνει εξωτερικά και σε ασφαλές σημείο, τοποθετείται γρήγορα και εύκολα, καθαρίζεται απλά με ένα πανί και λειτουργεί με μπαταρία. 
Εκτός από τον αδιόρθωτο σύζυγό σας είναι ιδανική και για τα πιτσιρίκια που μόλις τώρα αρχίζουν να μαθαίνουν να πηγαίνουν στην τουαλέτα!


Πηγή:coolhome.gr