ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΝΕΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Nanoprotech Electric
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πρόκειται για ένα ισχυρότατο μακράς διάρκειας μονωτικό το οποίο προστατεύει ηλεκτρικές ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις από το νερό (γλυκό, θαλασσινό, ατμός, πάγος και υγρασία) αλλά και αποκαθιστά τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η εισχώρηση του νερού πριν την εφαρμογή του. Προβλήματα όπως βραχυκυκλώματα, διαρροές και οξειδώσεις παύουν να υπάρχουν ακόμα και σε πολύ δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας και μειώνουν δραματικά το κόστος συντήρησης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Προστατεύει από διαρροές και βραχυκυκλώματα.
Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων έως 5 φορές.
Αυξάνει την ηλεκτρική μόνωση 100%.
Αφαιρεί την οξείδωση που προκαλεί η εισχώρηση του νερού.
Οι συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και μέσα στο νερό. (δείτε το παρακάτω video)
Εμποδίζει τη δημιουργία ηλεκτρικού τόξου (ARK). Μονώνει τάση έως και 6000Volts.
Μεγάλη διάρκεια ζωής από 1 έως 3 έτη.

DRY-VOLT

Φωτογραφία του χρήστη DRY VOLT.

Το DRY-VOLT Industrial electric insulation αποτρέπει την επαφή των καλωδίων - επαφών με το νερό σε μοριακό επίπεδο σε όλες τις μορφές του, απωθεί την υγρασία, λιπαίνει τους μηχανισμούς σε ηλεκτρικά εξαρτήματα ακόμη και σε υγρό περιβάλλον, βελτιώνει την απόδοση του εξοπλισμού.
Προστατεύει από βραχυκυκλώματα και δυσλειτουργία, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ηλεκτρικών συσκευών, εργαλείων, εγκαταστάσεων, αποκαθιστά , διατηρεί και βελτιώνει την διηλεκτρική αντίσταση του ηλεκτρικού εξοπλισμού σε υγρό περιβάλλον, επαναφέρει τις επιδόσεις και την αγωγιμότητα των κατεστραμμένων τμημάτων από την υγρασία, τη διάβρωση και την οξείδωση.