ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Pantelligent, το έξυπνο τηγάνι

pantelligent

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους… αρχάριους της κουζίνας είναι το να αντιλαμβάνονται πότε το φαγητό είναι έτοιμο από πλευράς ψησίματος/μαγειρέματος. Οι σύγχρονες, έξυπνες συσκευές όμως, μπορούν να βοηθήσουν με αυτό!

Τρανό παράδειγμα το Pantelligent. Το «έξυπνο τηγάνι» αυτό, εξωτερικά δείχνει τελείως απλό και τυπικό, όμως μέσα του κρύβει πολλά! Ένα bluetooth πομποδέκτη, δέχεται ΑΑΑ μπαταρίες και φυσικάαισθητήρα θερμοκρασίας! Συνδέεται με το αντίστοιχο app στο smartphone σας και σας δείχνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας του τηγανιού αλλά και την επιθυμητή για το εκάστοτε φαγητό που τηγανίζετε, ώστε να ξέρετε πότε να σβήσετε το μάτι ή πότε να το βάλετε στο «MAX»!

pantelligent 2


Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και έτοιμες συνταγές, ώστε να σας βοηθήσει στα πρώτα σας (και όχι μόνο) βήματα στην κουζίνα. Έτσι, ξέρετε ακριβώς πόση ώρα χρειάζεται το φιλέτο σολωμού για παράδειγμα, σας υπενθυμίζει πόσο λάδι ή βούτυρο χρειάζεται να βάλετε και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και τις δικές σας συνταγές! Μόνο πρόβλημα, το ότι εν τέλει θα βρεθείτε να κοιτάτε περισσότερο το κινητό σας, παρά το τηγάνι. Οπότε, είναι ένας εξαιρετικός βοηθός κατ’αρχήν, αλλά θα πρέπει να «περπατήσετε» μόνοι σας αργότερα…
Το Pantelligent είναι διαθέσιμο στα 199$ μέσω Amazon.com
Δείτε το εδώ