ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ SAMSUNG

Η Samsung ανακοίνωσε στην IFA Berlin 2015 το νέο πλυντήριο WW8500 AddWash, που επιτρέπει την προσθήκη ρούχων, ακόμα και στη μέση του προγράμματος πλύσης




Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Samsung, το 90% των Ευρωπαίων καταναλωτών δηλώνει ότι θέλει να προσθέσει ρούχα στο πλυντήριο, αφού η πλύση έχει ήδη ξεκινήσει. Καθώς όμως τα πλυντήρια με πόρτα στο μπροστινό μέρος, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στην Ευρώπη, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Η πόρτα του πλυντηρίου μπορεί να ανοίξει μόνο, όταν το νερό στον κάδο βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο, ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει εκείνη τη στιγμή. Παραπάνω από το 50% των ερωτηθέντων έχει την ανησυχία ότι, αν ανοίξει την πόρτα του πλυντηρίου, θα προκαλέσει διαρροή νερού ή ακόμα και την καταστροφή του πλυντηρίου.


Η Samsung φέρνει μια μοναδική και αποτελεσματική λύση για τα ρούχα, που ξεχάσαμε να βάλουμε στο πλυντήριο: το καινοτόμο Samsung WW8500 AddWash, το οποίο διαθέτει μία επιπλέον πόρτα στο επάνω μέρος της συσκευής, επιτρέποντας έτσι την προσθήκη ξεχασμένων ρούχων, απορρυπαντικού και μαλακτικού οποιαδήποτε στιγμή του πλυσίματος. Πρόκειται για ακόμα ένα παράδειγμα της καινοτομίας της Samsung, με το οποίο διευκολύνεται περισσότερο η ζωή των καταναλωτών.
Προσθέστε κι άλλα ρούχα, πολύ πιο εύκολα
Όπως ανέφερε ο BK Yoon, Πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics
«Το καινούριο πλυντήριο, με τη λειτουργία AddWash, θα κάνει το πλύσιμο των ρούχων, μια διαδικασία χωρίς άγχος. Με τις μοναδικές του λειτουργίες αποτελεί την καλύτερη λύση εξοικονόμησης χρόνου και άνεσης για μια πολυάσχολη οικογένεια».
Στο καινούριο πλυντήριο της Samsung, αρκεί ένα πάτημα στο κουμπί «Παύση», προκειμένου να ανοίξει αμέσως η επιπλέον πόρτα. Το μέγεθός της επιτρέπει ακόμα και την προσθήκη φούτερ ή και τζιν παντελονιού. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να προσθέσουν ρούχα για πλύσιμο στο χέρι ή ακόμα και περισσότερη ποσότητα μαλακτικού, κατά την εκκίνηση της διαδικασίας του ξεβγάλματος.
Η άψογα σχεδιασμένη πόρτα του AddWash είναι, επίσης, εξοπλισμένη με λειτουργίες ασφαλείας, όπως η "child lock", η οποία δεν επιτρέπει σε μικρά παιδιά να ανοίξουν κατά λάθος την πόρτα του πλυντηρίου.

Το Samsung WW8500 AddWash διαθέτει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, συμβατές με κινητά Android και iOS. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί εύκολα τα στάδια του πλυσίματος και να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο κινητό του, λίγο πριν ξεκινήσει ένας νέος κύκλος, αποκτώντας τη δυνατότητα να προσθέσει ευαίσθητα ρούχα προς το τέλος του προγράμματος.

Η λειτουργία SuperSpeed επιτρέπει την ολοκλήρωση ενός απλού προγράμματος πλυσίματος σε λιγότερο από μια ώρα, χωρίς φυσικά να επηρεάζει την ποιότητα του αποτελέσματος. Η λειτουργία SuperSpeed ενεργοποιείται από την τεχνολογία SpeedSpray, η οποία ψεκάζει με νερό, ώστε το απορρυπαντικό να ξεπλυθεί πιο άμεσα και τα ρούχα να πλυθούν πιο γρήγορα. Το νερό ξεβγάζει άμεσα τα ρούχα, στεγνώνοντάς τα ταυτόχρονα.
Η τεχνολογία ecobubble αναμειγνύει, προ της πλύσης, το απορρυπαντικό με αέρα και νερό, ενώ, στη συνέχεια, γεμίζει ολόκληρο τον κάδο με φυσαλίδες αφρού, που εισχωρούν στα υφάσματα 40 φορές πιο γρήγορα από ένα απλό μείγμα νερού και σαπουνιού. Η τεχνολογία ecobubble επιτρέπει την πιο απαλή πλύση των υφασμάτων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμα και σε κρύο νερό, εξοικονομώντας, ταυτόχρονα, ενέργεια.

Το Samsung AddWash διαθέτει ψηφιακό συμπιεστή (digital inverter), επιτρέποντας ενεργειακή απόδοση υψηλού επιπέδου, ελάχιστο θόρυβο κατά τη λειτουργία του και επιδόσεις, που αντέχουν στο χρόνο.
Με το Samsung WW8500 AddWash, το πλύσιμο των ρούχων γίνεται με μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Η Samsung μένει πιστή στη δέσμευσή της να φέρνει νέες καινοτομίες στα μοντέρνα σπίτια, με στόχο να διευκολύνει καθημερινά τις ζωές όλων.