ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ (LAN-IΝΤΕΡΝΕΤ) - Netio 4



Το Netio-230Β είναι ένας ελεγκτής για απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών μέσω LAN/Internet. Μέσω ενός Web Browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome κ.α.) μπορούμε να ελέγχουμε (on/off) τις συσκευές που έχουμε συνδέσει στο πολύπριζο. Ο έλεγχος αυτός μπορεί να γίνει μέσα από το τοπικό δίκτυο (LAN) ή και από το Internet. Το Netio-230Β διαθέτει τέσσερις 230V εξόδους για να συνδέσετε οποιοδήποτε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή (μέχρι 8Α ανά συσκευή ή 15Α συνολικά).

Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη λειτουργία του Netio-230B χρησιμοποιώντας ένα Web Browser, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση εξειδικευμένου λογισμικού.  Επίσης οι πρίζες μπορούν να ελέγχονται μέσω χρονοπρογραμματισμού ή χειροκίνητα (χρησιμοποιώντας τα κουμπιά που βρίσκονται πάνω στη συσκευή). 

Επίσης χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα WatchDog (ελέγχει την απόκριση δικτυακών συσκευών και μπορεί να τις επανεκκινήσει εάν διαπιστώσει ότι δεν αποκρίνονται) το Netio-230Β είναι ιδανική λύση για αυτόματη επανεκκίνηση απομακρυσμένων συστημάτων ή συσκευών δικτύου. Αυτό μπορεί να μειώσει δραστικά δαπάνες και τον χρόνο που ξοδεύετε για την προσωπική παρέμβαση ενός τεχνικού. Μια άλλη δημοφιλή χρήση του Netio-230Β είναι η χρονοπρογραμματισμένη  ή απομακρυσμένη  διαχείριση διαφόρων οικιακών συσκευών, όπως φωτισμού, θέρμανσης ή Air Condition.
http://plantron.gr/apomakrismenos-elenxos-trofodosias-on-off-reset-watchdog-xronoprogrammatismos-elegktis-poliprizo-Netio-4