ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Sta.Ge HELLAS -Εταιρία ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου για ανελκυστήρες


Προφίλ

Η Sta.Ge HELLAS είναι η Νο.1 εταιρία ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται από το 1978 στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και θέτει σαν όραμά της «…Να σας αλλάξει επίπεδο!».


Αμιγώς ελληνική αλλά με πωλήσεις και στρατηγικές συμμαχίες σε Βαλκάνια και Ευρώπη, η Sta.Ge HELLAS κατασκευάζει πίνακες και περιφερειακά συστήματα για ανελκυστήρες που εξάγει σε Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ολλανδία, Αλβανία και συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο.
Με οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, με ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η Sta.Ge HELLAS αποτελεί τον Elevators Genius συνεργάτη σας. Η εταιρία εδρεύει στην Αθήνα και απολαμβάνει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 80.000εγκατεστημένους πίνακες ανελκυστήρων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ιστορικοί Σταθμοί

1978
Ίδρυση ομόρρυθμης συνεταιρικής επιχείρησης με πίνακες ανελκυστήρων.
Line_273x1
1991
Σύσταση ατομικής επιχείρησης. Μόλις 50 τ.μ. στεγάζουν το όραμα που γεννιέται και μεταμορφώνει τη “Sta. Ge HELLAS” από όνειρο σε επιχειρηματική οντότητα. Οι οικονομικοί πόροι ελάχιστοι, αλλά το πάθος, η θέληση κι ο ζήλος, αστείρευτες πηγές ενέργειας του εμπνευστή και ιδρυτή της Κου Γιώργου Σταυγιανουδάκη.
Line_273x1
1995
Παραγωγή της πρώτης ηλεκτρονικής κεντρικής πλακέτας EL.CO 2 από την Sta.Ge HELLAS.
Line_273x1
1999
Νέες εγκαταστάσεις. Σε ιδιόκτητους χώρους 500τ.μ. μεταφέρονται όλα εκείνα τα ανεκτίμητα που επιτρέπουν στην ομάδα της Sta.Ge HELLAS να βλέπει το μέλλον με άλλο μάτι.
Line_273x1
2000
Πιστοποίηση ISO 9001 για την εταιρία στον τομέα Σχεδιασμού και Κατασκευής Συστημάτων Αυτοματισμού για ανελκυστήρες.Παραγωγή EL.CO 3.
Line_273x1
2004
Σύσταση θυγατρικής εταιρίας “STELVEL” που εισάγει ηλεκτρονικά εξαρτήματα για ανελκυστήρες.
Line_273x1
2005
Παραγωγή ΕL.CO Smart.
Line_273x1
2006
Συγχώνευση ατομικής Sta.Ge HELLAS και STELVEL και δημιουργία της μετοχικής Sta.Ge HELLAS Α.Ε.Β.Ε.
Line_273x1
2008
Εγκαίνια καινούργιων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 2.000τ.μ. ευρωπαϊκών προδιαγραφών που στεγάζουν πλέον την έδρα της εταιρίας στην Αθήνα.
Line_273x1
2009
Νέα διοικητικά στελέχη (2η γενιά) για τη Sta.Ge HELLAS. Αναβαθμίζουν την οργάνωση και ακολουθούν εξωστρεφή προσανατολισμό.
Line_273x1
2012
Σημαντική διείσδυση της εταιρίας σε αγορές των Βαλκανίων και της Ευρώπης (είτε αυτούσια είτε μέσω στρατηγικών συμμαχιών)
Line_273x1
2013
 Διείσδυση σε Ρουμανία.Παραγωγή ΕL.CO Micro.
Line_273x1
2014
 Διείσδυση μέσω αντιπροσώπων σε Σαουδική Αραβία.

Εγκαταστάσεις

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Sta.Ge HELLAS βρίσκονται στην περιοχή της Ν.Χαλκηδόνας στην Αθήνα. Εύκολα προσβάσιμες από την Εθνική Οδό, επιτρέπουν τη γρήγορη διακίνηση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Στις κεντρικές εγκαταστάσεις στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας και το showroom με πίνακες και εξαρτήματα για ανελκυστήρες, τα τμήματα έρευνας & ανάπτυξης, παραγωγής, ηλεκτρονικών & ποιοτικού ελέγχου, αίθουσες συσκέψεων & σεμιναρίων καθώς και οι κεντρικές αποθήκες.
Υποκατάστημα 500τ.μ λειτουργεί στην περιοχή της Ν.Ιωνίας στην Αθήνα με showroom και αποθήκες. Ο εξοπλισμός και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας συμβάλλουν στην ανάπτυξη εξελιγμένων προϊόντων για ανελκυστήρες παρέχοντας στη Sta.Ge HELLAS ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.






ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πίνακες Ανελκυστήρων

Υδραυλικοί πίνακες ανελκυστήρων, Μηχανικοί πίνακες ανελκυστήρων 2 Ταχυτήτων ή με Inverter, πίνακες ανελκυστήρων τύπου M.R.L. -Machine RoomLess- για εγκαταστάσεις χωρίς μηχανοστάσιο,  πίνακες ανελκυστήρων μεταφοράς φορτίων, πίνακες ανελκυστήρων για parking, ειδικές κατασκευές κ.λπ.


Περιφερειακά Συστήματα Ανελκυστήρων

Συστήματα σειριακής επικοινωνίας, προκαλωδίωση φρεατίου, LCD displays ορόφου & θαλάμου, συσκευές απεγκλωβισμού, inverters V.V.V.F., πλακέτες αναγγελίας/mp3 μουσικής/ραδιοφώνου, ρεβιζιόν φρεατίου και θαλάμου, διακλαδωτήρες, φωτοκουρτίνες, διόρθωση συνημιτόνου, συστήματα διαλογής ορόφων κ.λπ.


Εξαρτήματα Ανελκυστήρων

Ρελέ ισχύος, ρελέ τύπου λυχνίας, μετασχηματιστές, μπαταρίες, χρονικά, καλώδια διαφόρων τύπων, (έυκαμπτα, τύπου “μπλεντάζ”, στριφτό κ.λπ.), βοηθητικές επαφές, επιτηρητές φάσεως, προτερματικούς διακόπτες, μαγνητικούς διακόπτες, ηλεκτρομαγνήτες κ.λπ.

ΕΡΓΑ



Περισσότεροι από 80.000 πίνακες ανελκυστήρων λειτουργούν τα ασανσέρ δημόσιων κτιρίων, ξενοδοχείων, πολυκαταστημάτων, εταιριών, πολυκατοικιών, πλοίων, αεροδρομίων και εργοστασίων σε Ελλάδα και εξωτερικό
Τα προϊόντα της Sta.Ge HELLAS βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και έχουν φροντίσει να μετακινηθείτε με ασφάλεια και άνεση
Από το 2009 η εταιρία έχει εντείνει τον εξωστρεφή προσανατολισμό της εξάγοντας σε Βαλκάνια, Ευρώπη και Μέση Ανατολή με κύριες αγορές τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Κύπρο, τη Ρωσία, τη Μάλτα, την Αλβανία, τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία και συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο.

Μπείτε στη σελίδα της http://stage.gr