ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Μπάρα λευκού φωτισμού με 17 έως 72 LED


Ο φωτισμός στο σπίτι, και συγκεκριμένα σε σημεία που είτε δεν φτάνει η κεντρική παροχή, ή δεν είναι πρακτική η τοποθέτηση συμβατικής λάμπας, είναι ένα θέμα που απαιτεί προσεκτική έρευνα αγοράς.

Η παρακάτω λύση  κοστίζει ελάχιστα και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τον τελευταίο καιρό, χάρη στην πρακτικότητά της.


Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μία μπάρα που ενσωματώνει 17 έως 72 μικρά αλλά ισχυρά LEDs στη σειρά.
Αυτά παράγουν λευκό φως, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά, συγκριτικά με την πιο «απαλή», κίτρινη απόχρωση.

Η μεταλλική κατασκευή που έχει το κέλυφος είναι ιδιαίτερα ανθεκτική. Έτσι κρίνεται κατάλληλο ουσιαστικά για κάθε χώρο, όπως αποθήκη, γκαράζ, πυλωτή, υπόγειο, για εργασία στη μηχανή του αυτοκινήτου, για φωτισμό σε δύσκολα σημεία, κτλ.
Είναι όμως το ίδιο καλή επιλογή -χάρη στην άριστη αισθητική- για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας (ντουλάπες, σκάλες κ.α.), την κουζίνα, αλλά και για το χώρο εργασίας σας, είτε κάνετε χειρωνακτική δουλειά (π.χ. εργαστήριο), είτε δουλειά γραφείου.
Η τοποθέτηση γίνεται εξαιρετικά εύκολα, τόσο με ταινία διπλής όψης στο πίσω μέρος, όσο και με βίδες στις ειδικές εσοχές που διαθέτει.
Το μήκος της μπάρας είναι 30 εκατοστά και όπως προαναφέραμε έχει 17 LEDs, αλλά υπάρχουν 7 διαφορετικά μεγέθη, με μεγαλύτερο αυτό που έχει μήκος 1,20m και φέγγει σαν προβολέας!
Όσο για την τροφοδοσία, αυτή απαιτεί μόλις 12 volts, και πραγματοποιείται με τη χρήση οποιασδήποτε πηγής, καθώς διαθέτει τα γνωστά κόκκινα και μαύρα καλώδια με τα οδοντωτά «κροκοδειλάκια».
Η τιμή της αρχίζει από τα 4,4 ευρώ (με 17 led) και φτάνει τα 18 ευρώ (με 72 led)
Μπορείτε να τις δείτε στα παρακάτω link, ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε

30 cm
7 watts
4,40 €
50 cm
10 watts
6,60 €
60 cm
12 watts
9 €
60 cm
20 watts
12 €
90 cm
16 watts
12 €
1 m
15 watts
11 €
1,20 m
18 watts
18 €