ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

H έξυπνη κλειδαριά που ανοίγει με… το smartphone σας!


Δε βαρεθήκατε να ψάχνετε κλειδιά στην τσάντα ή στην τσέπη του τζιν, ενώ κρατάτε πράγματα με τα χέρια ή να ψάχνετε την κλειδαριά το βράδυ στο σκοτάδι; Μια έξυπνη κλειδαριά είναι η λύση στο πρόβλημά σας.



Kwikset Kevo είναι μια έξυπνη κλειδαριά με Bluetooth που συνδέεται με το αντίστοιχο app στο smartphone σας και μπορείτε να την ξεκλειδώνετε αγγίζοντάς την μόνο, αρκεί να είναι εντός εύρους το smartphone! Φυσικά διαθέτει και τυπική υποδοχή για κανονικό κλειδί αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε πιό «παραδοσιακά», αλλά μάλλον δε θα θελήσετε ποτέ (εκτός αν δεν έχετε μπαταρία)!



Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο φυσικά κλειδιά και ένα FOB για να το χρησιμοποιείτε ασύρματα, αν δεν έχετε το κινητό σας μαζί για παράδειγμα. Επίσης μέσω του app μπορείτε να «εκδώσετε» δύο μόνιμα e-keys για άλλα μέλη της οικογένειας ή συγκατοίκους, αλλά και απεριόριστα κλειδιά 24ωρης διάρκειας για έκτακτες κατάστασεις (π.χ. κάποιος τεχνικός που θα έρθει να φτιάξει κάτι όσο λείπετε), τα οποία διαγράφονται αυτόματα από τη συσκευή του «guest» με το πέρας των 24 ωρών.



πηγή:coolhome.gr