ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Skybell, το έξυπνο κουδούνι που σου δείχνει ποιός είναι στην πόρτα

skybell (2)Για σκεφτείτε λίγο πόσες φορές χτυπάει το κουδούνι και είστε στο κρεβάτι, στον καναπέ στο μπάνιο και δεν ξέρετε ποιος είναι; Δε ξέρετε αν αξίζει να τρέξετε να δείτε ποιος είναι και να του ανοίξετε, αν είναι κάποιος φίλος, γείτονας, συγγενής ή απλά κάποιος πλανόδιος που μοιράζει φυλλάδια; Το Skybell είναι ένα έξυπνο κουδούνι με κάμερα που δίνει λύση σε αυτό το «first world problem»!
skybell (1)

Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και Wi-Fi συνδεσιμότητα και στέλνει απευθείας ένα video feed στοsmartphone σας, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είναι πολύ μακριά από αυτό! Μπορείτε να δείτε ποιος είναι στην πόρτα, να του μιλήσετε και να τον ακούσετε, αν και προφανώς δε μπορείτε να του ανοίξετε. 
Το καλό με το SkyBell είναι πως ενεργοποιείται αυτόματα ακόμη κι όταν δε χτυπήσει κάποιος το κουδούνι, καθώς διαθέτει αισθητήρα κίνησης και «βλέπει» πότε κάποιος βρίσκεται στην πόρτα. Πολύ πιθανόν να είναι κάποιος επίδοξος διαρρήκτης που απλώς θέλει να δεί αν κάποιος βρίσκεται στο σπίτι. Μπορεί να καταγράψει την κίνησή του ακόμη κι όταν δεν μπορείτε να κοιτάξετε το κινητό σας, να αποθηκεύσει το video και να το δείτε αργότερα!
Δείτε το εδώ

πηγή:coolhome.gr