ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ; ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ;

Το επίσημο αυτό αυτοκόλλητο της Πανελληνιας Ομοσπονδίας  Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, επικολλάται στον ηλεκτρολογικό πίνακα μετά το πέρας  του αρχικού ελέγχου ή του επανελέγχου κάθε οικίας ή επαγγελματικού χώρου.



Στόχοι:

1) Η ενιαία μηχανογράφηση των Υ.Δ.Ε μέσα από το σύστημα της Π.Ο.Σ.Ε.Η

2) Η αποτύπωση των στοιχείων του Εγκαταστάτη στον Πίνακα για διαφημιστικούς λόγους και για την κατά το δυνατόν απομόνωση των Λαθραίων.

Ειδικότερα ,οι πληροφορίες που αποκομίζουμε είναι οι εξής :

-Την ημερομηνία κατά την οποία λήγει ο επανέλεγχος και θα πρέπει εγκαίρως να φροντίσουμε για τη διενέργεια νέου ελέγχου της ηλεκτρολογικής μας εγκατάστασης .

-Το όνομα του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη που διενήργησε τον έλεγχο της ηλεκτρολογικής μας εγκατάστασης

-Το τηλέφωνο του ηλεκτρολόγου , ούτως ώστε σε περίπτωση ανάγκης να είναι άμεσα προσιτό απο όλους τους χρήστες

-Τον αριθμό της αδείας του για να μπορεί όποιος  επιθυμεί να ελέγχει την νομιμότητα της

-Τον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου που παρέχει στα σωματεία η Π.Ο.Σ.Ε.Η,  για να επιβεβαιώσει τη νομιμότητα του σωματείου, στο οποίο ανήκει ο ηλεκτρολόγος  που έκανε τον έλεγχο.

Σημαντικό :
Η υπενθύμιση  ότι πρέπει να ελέγχουμε το ρελέ προστασίας ( ρελέ διαρροής εντάσεως ) κάθε 3 μήνες με το κουμπί τέστ  για να δούμε αν< πέφτει > και συνεπώς λειτουργεί κανονικά .


Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης που διενήργησε τον  έλεγχο, επειδή έχει και την ευθύνη  αυτού , έχει το δικαίωμα να κολλήσει το αυτοκόλλητο με το κόκκινο στρογγυλό σήμα με τέτοιο τρόπο στον ηλεκτρικό πίνακα , ούτως ώστε σε περίπτωση  παρέμβασης από  τρίτο πρόσωπο να παύει και η εγγύηση που παρέχει .

πηγή:ΣΕΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ