ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ; ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ;

Το επίσημο αυτό αυτοκόλλητο της Πανελληνιας Ομοσπονδίας  Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, επικολλάται στον ηλεκτρολογικό πίνακα μετά το πέρας  του αρχικού ελέγχου ή του επανελέγχου κάθε οικίας ή επαγγελματικού χώρου.Στόχοι:

1) Η ενιαία μηχανογράφηση των Υ.Δ.Ε μέσα από το σύστημα της Π.Ο.Σ.Ε.Η

2) Η αποτύπωση των στοιχείων του Εγκαταστάτη στον Πίνακα για διαφημιστικούς λόγους και για την κατά το δυνατόν απομόνωση των Λαθραίων.

Ειδικότερα ,οι πληροφορίες που αποκομίζουμε είναι οι εξής :

-Την ημερομηνία κατά την οποία λήγει ο επανέλεγχος και θα πρέπει εγκαίρως να φροντίσουμε για τη διενέργεια νέου ελέγχου της ηλεκτρολογικής μας εγκατάστασης .

-Το όνομα του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη που διενήργησε τον έλεγχο της ηλεκτρολογικής μας εγκατάστασης

-Το τηλέφωνο του ηλεκτρολόγου , ούτως ώστε σε περίπτωση ανάγκης να είναι άμεσα προσιτό απο όλους τους χρήστες

-Τον αριθμό της αδείας του για να μπορεί όποιος  επιθυμεί να ελέγχει την νομιμότητα της

-Τον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου που παρέχει στα σωματεία η Π.Ο.Σ.Ε.Η,  για να επιβεβαιώσει τη νομιμότητα του σωματείου, στο οποίο ανήκει ο ηλεκτρολόγος  που έκανε τον έλεγχο.

Σημαντικό :
Η υπενθύμιση  ότι πρέπει να ελέγχουμε το ρελέ προστασίας ( ρελέ διαρροής εντάσεως ) κάθε 3 μήνες με το κουμπί τέστ  για να δούμε αν< πέφτει > και συνεπώς λειτουργεί κανονικά .


Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης που διενήργησε τον  έλεγχο, επειδή έχει και την ευθύνη  αυτού , έχει το δικαίωμα να κολλήσει το αυτοκόλλητο με το κόκκινο στρογγυλό σήμα με τέτοιο τρόπο στον ηλεκτρικό πίνακα , ούτως ώστε σε περίπτωση  παρέμβασης από  τρίτο πρόσωπο να παύει και η εγγύηση που παρέχει .

πηγή:ΣΕΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ