ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Νέο εργαλείο: Υπολογιστής απόδοσης Net Metering!

Η εταιρία μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων PVtech ανέπτυξε και διαθέτει εντελώς δωρεάν ένα εργαλείο τεχνοοικονομικού υπολογισμού της απόδοσης ενός φ/β αυτοπαραγωγής & ενεργειακού συμψηφισμού.


Στη διεύθυνση http://www.pvtech.gr/net μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία που αφορούν στο φωτοβολταϊκό έργο που σας ενδιαφέρει και να έχετε άμεσα μια πρώτη εκτίμηση της οικονομικής του απόδοσης, αλλά και να λάβετε κάποιες τεχνικές συμβουλές σχετικά με το μέγεθος του συστήματος που πρέπει να επιλέξετε καθώς και το εκτιμώμενο κόστος.

Επιπλέον, κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει όλες τις πληροφορίες και τα έντυπα που χρειάζεται για το Net Metering (αιτήσεις, συμβάσεις, ΦΕΚ, ερωτήσεις & απαντήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, τεχνικές πληροφορίες κλπ).

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσουμε μαζί του για περισσότερες πληροφορίες και μια ολοκληρωμένη μελέτη, μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του κατά την υποβολή της συγκεκριμένης φόρμας ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα http://pvtech.gr/index.php/contact.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα δεδομένα για την εκτίμηση της ενεργειακής απόδοσης του έργου προέρχονται από το PhotovoltaicGeographical Information System (PVGIS - http://re.jrc.ec.europa.eu/pvgis). Το ενεργειακό κόστος με βάση το οποίο γίνονται οι υπολογισμοί προέρχεται από τα επίσημα τιμολόγια της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ για οικιακούς & εμπορικούς καταναλωτές.

πηγή: 4green