ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΚΑΝΤΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΟ ΙΝΤΕRNET


Αυξήστε την ταχύτητα στο internet με μία μόνο ρύθμιση στα Windows!
 
 
Πραγματικά με την παρακάτω ρύθμιση θα δείτε την ταχύτητα του Internet αισθητά βελτιωμένη


Πάρτε πίσω το 100% της σύνδεσής σας!

Το ξέρατε αυτό??

 Για τους δικούς τους λόγους τα Windows (και τα windows xp και τα vista) χρησιμοποιούν μόνο ένα 20% της ταχύτητάς σας στο internet.
Η εξήγηση γι’ αυτό δίνεται από την Microsoft που αναφέρει:
  "Από προεπιλογή, το "Χρονοδιάγραμμα πακέτων" περιορίζει το σύστημα στο 20% του εύρους ζώνης μιας σύνδεσης, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ρύθμιση για να παρακάμψετε την προεπιλογή".

Τώρα ας δούμε πως θα πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκει (το 100% της σύνδεσής μας φυσικά!)

1. Ανοίξτε την γραμμή εντολών από "Έναρξη"  Εκτέλεση και πληκτρολογήστε "gpedit.msc" χωρίς τα εισαγωγικά και πατήστε "ΟΚ". Θα σας εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. Έχει την ονομασία "Πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής τοπικής ομάδας"

2. Πηγαίνετε Πολιτική --> Τοπικός Υπολογιστής --> Ρυθμίσεις Υπολογιστή --> Πρότυπα Διαχείρισης -->  Δίκτυο -->Χρονοδιάγραμμα πακέτων QOS --> Περιορισμός εύρους ζώνης που μπορεί να δεσμευθεί Κάντε διπλό κλικ στο "Περιορισμός εύρους ζώνης που μπορεί να δεσμευθεί"

3. Στο παραθυράκι που θα σας βγει απλά σβήστε το ποσοστό που υπάρχει εκεί και βάλτε 0 (μηδέν) οπότε το σύστημα δεν θα δεσμεύει bandwidth και θα μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε όλο εμείς.

Η ίδια διαδικασία και στα Windows XP. Απλά το παράθυρο λέγεται "Πολιτική Ομάδας"

Επίσης κάτι άλλο που μπορεί να φταίει στην ουσία είναι τα πολλά add-ons (πρόσθετα) που έχετε βάλει στο φυλλομετρητή σας. Μην βάζετε ότι βλέπετε μπροστά σας! Μία καλή μέθοδος για να δούμε πόσο καλά "τρέχει" ο browser μας είναι να εκκινήσουμε τον Mozzila ή Chrome με τα πρόσθετα απενεργοποιημένα.

  •  Για τον Mozilla Firefox: θα πάμε στην καρτέλα βοήθεια και εκεί θα επιλέξουμε Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία ( βλέπε εικ.)




  • στον Chrome: κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της συντόμευσης του Chrome (βλέπε εικ.) και επιλέξτε Ιδιότητες. Στην καρτέλα Συντόμευση, προσθέστε στο τέλος του πεδίου Target τη φράση "--no-extensions" (με δύο παύλες στην αρχή) και πατήστε ΟΚ. Κλείστε όλα τα ανοικτά παράθυρα του chrome και ξεκινήστε τον ξανά. Για να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία του Chrome, επεξεργαστείτε ξανά το εικονίδιο της συντόμευσης.
     

    και τέλος για τον Internet Explorer: πατήστε τα πλήκτρα "Windows + R" ώστε να ανοίξει το παράθυρο εκτέλεσης. Εκεί πληκτρολογήστε "iexplore.exe -extoff" (βλέπε εικ.). 



    Με λίγα λόγια, μετά από αυτές τις ενέργειες θα διαπιστώσετε ότι τα πρόσθετα (add-ons) κάνουν "αρκετή ζημιά" στη λειτουργία του browser και δη της ταχύτητας του Internet μας. Γιαυτό η χρησιμοποίηση τέτοιων πρόσθετων να γίνεται με φειδώ και μόνο όσα είναι απολύτως αναγκαία να εγκαθίστανται!

     Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

    ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΟ INTERNET


    1.με αλλαγή των DNS Servers
    http://www.pcsteps.gr/1462-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-internet-dns-servers/

    2. Οι παρακάτω επιλογές είναι βαθιά κρυμμένες στα έγκατα του λειτουργικού συστήματος, και το 90% των χρηστών αγνοούν ακόμα και την ύπαρξή τους.
    Αλλάζοντας τις παραμέτρους Chimney Offload State, Direct Cache Access και NetDMA State
    http://www.pcsteps.gr/1485-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-internet-%CE%BC/#at_pco=smlrebv-1.0&at_si=5592a48a214ad687&at_ab=per-2&at_pos=2&at_tot=8

    3.περισσότερες παραμέτρους με ακαταλαβίστικα ονόματα που δεν γνωρίζατε καν πως διαθέτει το σύστημά σας, κι όμως μπορούν να αλλάξουν την εμπειρία σας στο διαδίκτυο
    http://www.pcsteps.gr/1486-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-internet-2/