ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Κουδούνια-Σειρήνες-Φαροσειρήνες τηλεφώνου

Σε περιπτώσεις που θέλουμε να ενισχύσουμε τον ήχο κλήσης ενός τηλεφώνου ή να έχουμε και οπτική σήμανση, χρησιμοποιούμε τα κουδούνια, τις σειρήνες ή τις φαροσειρήνες τηλεφώνου με ρυθμιζόμενη ένταση ήχου (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου). 


Κουδούνι τηλεφώνου με φως - Ανάβει φως στην κλήση ή κουδουνίζει με ηλεκτρονικό ήχο



Το κουδούνι τηλεφώνου μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα σε ένα τηλέφωνο αντίκα που χάλασε το κουδούνι του και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε ή σε ένα χώρο που δεν έχει τηλεφωνική συσκευή αλλά διαθέτει πρίζα τηλεφώνου, οπότε συνδέοντάς το στην πρίζα θα ανάβει το φως ή θα κουδουνίζει.
Αυτό το κουδούνι τηλεφώνου με δυνατότητα επιλογής να ανάβει φως κατά την κλήση είναι
ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής αφού έχει οπτική ένδειξη κλήσης, καθώς επίσης και για εργαστήρια, βιοτεχνίες, κ.λ.π.
Με προέκταση καλωδίου μπορεί να λειτουργεί μακριά από την τηλεφωνική συσκευή στο σημείο που συνήθως εργάζεται - βρίσκεται ο χρήστης.


Σειρήνες τηλεφώνου

Η ηλεκτρονική σειρήνα τηλεφώνου συνδέεται στην γραμμή του Ο.Τ.Ε. παράλληλα με την τηλεφωνική συσκευή και παράγει ένα δυνατό ήχο κατά την διάρκεια της κλήσης.
Βρίσκει χρήσεις σε θορυβώδεις χώρους όπου δεν είναι δυνατόν να ακουστεί ο συνηθισμένος ήχος κλήσης ενός κοινού τηλεφώνου όπως εργοστάσια,εργοτάξια, εργαστήρια, καφετέρειες κ.λ.π
.