ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ

Καταγραφικό - επιτηρητής ψυγείου

Ο επιτηρητής ψυγείου είναι μια συσκευή ελέγχου της θερμοκρασίας του χώρου, του ρεύματος του κινητήρα του ψυγείου, του ανοιγοκλεισίματος της πόρτας, της υγρασίας του χώρου και μιας επιπλέον αναλογικής εισόδου 4-20mA (π.χ αισθητήρα φρέον) της ψυκτικής μονάδας.

Το πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι οτι αναγνωρίζει απευθείας την βλάβη του ψυγείου, αποτρέποντας τον τεχνικό-συντηρητή της ψυκτικής μονάδας από την αναμονή του για τον εντοπισμό του σφάλματος. 

Είναι εύκολη στο χειρισμό και διαθέτει απλό μενού 4 πλήκτρων. . 

Τα δεδομένα των μετρήσεων εμφανίζονται σε οθόνη LCD 2 σειρών και 16 χαρακτήρων σε κάθε σειρά. Στην οθόνη υπάρχει ένδειξης καλής λειτουργίας του κάθε αισθητηρίου.

Επιπλέον η συσκευή διαθέτει εσωτερική μνήμη ώστε να αποθηκεύονται τα δεδομένα των μετρήσεων κάθε αισθητηρίου στη συσκευή. 
Τα δεδομένα που καταγράφει είναι αυτά των τελευταίων 55 ημερών (4096 εγγραφές) και σε κάθε εγγραφή αποθηκεύει μετρήσεις θερμοκρασίας, ρεύματος κινητήρα, κατάσταση πόρτας ψυγείου, και μιας επιπλέον εισόδου που επιλέγει ο χρήστης και ειναι 4-20mA. 
Τα δεδομένα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε χαρτί μέσω εκτυπωτή ο οποίος αποτελεί επιπλέον συσκευή και δεν συμπεριλαμβάνεται στον επιτηρητή.

Διαθέτει την δυνατότητα να συνδεθεί με μια επιπλέον συσκευή αποστολής μηνυμάτων είτε με RS485 επικοινωνία είτε ασύρματα, ώστε τα δεδομένα των μετρήσεων να αποστέλλονται στο χρήστη μέσω SMS.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Επιτηρητή

Τάση ειδόδου  5V DC
Κατανάλωση ρεύματος συσκευής στα 5 VDC
με συνδεδμένο εκτυπωτή
  80mA
Κατανάλωση ρεύματος συσκευής στα 5 VDC
χωρίς συνδεδμένο εκτυπωτή
  30mA
Κατανάλωση ρεύματος συσκευής στα 5 VDC
Κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης
  1.5A DC
Κατανάλωση αισθητηρίου ρεύματος  20 Α μέγιστο   ρεύμα
Ακρίβεια μέτρησης  +/-10%
Κλίμακα μέτρησης αισθητηρίου θερμοκρασίας  -55°C ως   +125°C
Ταχύτητα αποθήκευσης δεδομένων στη μνήμη  Ανα 20 λεπτά
Διάρκεια αυτονομίας εκτός τροφοδοσίας30 μέρες μέσω της εσωτερικής μπαταρίας της συσκευής
Τιμή: 250,25 € (δείτε το εδώ)  
Αξία με Φ.Π.Α.(23,00%) 307,81