ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Iστοσελίδα σύγκρισης τιμών ηλεκτρισμού στην Ελλάδα


Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης όλων των τιμών σε ένα διαδικτυακό τόποΔεν χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σας ψάχνοντας στους ιστότοπους όλων των Παρόχων για να συλλέξετε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποφασίσετε την αλλαγή. 


Παρόμοιες συγκεντρωμένες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στον ιστότοπο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας στους ακόλουθους συνδέσμους (Ενημέρωση καταναλωτών ,Τιμολόγια Παρόχων).

Είναι απλό! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα στοιχεία ενός πρόσφατου εκκαθαριστικού λογαριασμού σας. Ακόμα όμως και να μην έχετε πρόσφατο λογαριασμό μπορείτε να έχετε μια εκτίμηση της εξοικονόμησης χρησιμοποιώντας τους μέσους όρους κατανάλωσης.

Δε συγκρίνει μόνο την τιμή αλλά και την ποιότητα! Παρουσιάζει την καλύτερη λύση για εσάς, όχι μόνο με βάση την τιμή, αλλά με ποιοτικές παραμέτρους, όπως η ευκολία στον τρόπο πληρωμής, ευνοϊκότερο υπολογισμό της προκαταβολής κλπ. 
Είναι δωρεάν! Το κόστος της υπηρεσίας δεν επιβαρύνει τους χρήστες-καταναλωτές ρεύματος του allazorevma.gr. Καλύπτεται από τους Παρόχους με βάση προαιρετικές συμφωνίες για την πληρωμή προμήθειας για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας αλλαγής μέσω της ιστοσελίδας.

Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμος να αλλάξετε πάροχο, στο allazorevma.gr θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα νέα για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, όπως τις νέες προσφορές των παρόχων, τις τυχόν νομοθετικές αλλαγές και ρυθμίσεις και νέες υπηρεσίες ή ενδιαφέρουσες τεχνολογικές εξελίξεις.