ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

1.Έξυπνοι θερμοστάτες χώρου Momit

Οι νέοι θερμοστάτες Momit εκτός από τον καινοτόμο σχεδιασμό τους, διαθέτουν μια σειρά από εφυϊή συστήματα για να κάνουν την ζωή σας ευκολότερη:

Έξυπνος θερμοστάτης Momit Home

Δύο μοντέλα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Wi-fi Momit Home για έλεγχο εγκατάστασης θέρμανσης
Wi-fi Momit Smart για έλεγχο εγκατάστασης ψύξης / θέρμανσης. 

Μέτρηση υγρασίας

Ο Momit μετράει την υγρασία του χώρου και προσαρμόζει την θερμοκρασία ανάλογα, έτσι ώστε η αίσθηση της ζέστης να είναι πάντοτε ικανοποιητική.

Λειτουργία PiD control 

Ο Momit "μαθαίνει" την ενεργειακή συμπεριφορά του σπιτιού σας και γνωρίζει από πριν πόση ώρα απαιτείται να λειτουργήσει η εγκατάσταση θέρμανσης σας για να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.  Με τον ίδιο τρόπο, ο Momit θα ενεργοποιήσει και θα απενεργοποιήσει την πηγή θέρμανσης σας την κατάλληλη ώρα ώστε η θερμοκρασία στο σπίτι σας να παραμένει σταθερή, χωρίς ενοχλητικές (και δαπανηρές) αυξομειώσεις της θερμοκρασίας χώρου.
Εσείς ορίζετε το χρονοπρόγραμμα, και ο Momit φροντίζει να έχετε στον χώρο σας την θερμοκρασία που θέλετε, την ώρα που την θέλετε. 

Εβδομαδιαίος χρονοπρογραμματισμός

Ορίστε το χρονοπρόγραμμα κάθε ημέρας ξεχωριστά, και ο Momit θα φροντίσει να έχει ο χώρος σας κάθε στιγμή την θερμοκρασία που θέλετε.

Απομακρυσμένος έλεγχος

Εγκαταστήστε την εφαρμογή κινητού του Momit και ελέγξτε την εγκατάσταση θέρμανσης (ή ψύξης για το μοντέλο smart) από όπου κι αν βρίσκεστε.
Η εφαρμογή θα εμφανίσει όλα τα δεδομένα (θερμοκρασία περιβάλλοντος, σχετική υγρασία, θερμοκρασία χώρου) που μετράει ο θερμοστάτης καθώς και την κατάσταση του συστήματος θέρμανσης.  Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση όποια στιγμή θελήσετε.

Γεωγραφικός εντοπισμός

Ενεργοποιήστε τον γεωγραφικό εντοπισμό και ο θερμοστάτης Momit θα ενεργοποιεί αυτόματα την εγκατάσταση όταν μπείτε σε ακτίνα 2km από το σπίτι σας.  Όταν φεύγετε, ο Momit θα απενεργοποιήσει αυτόματα την εγκατάσταση, άσχετα με το χρονοπρόγραμμα που έχετε εισάγει.

Αισθητήρας παρουσίας.

Ο Momit θα χαμηλώσει αυτόματα την θερμοκρασία όταν σας πάρει ο ύπνος ή όταν φύγετε από το σπίτι.

Καταγραφή δεδομένων

Μπείτε στην εφαρμογή και απεικονίστε σε γραφήματα την θερμοκρασία χώρου σε συνάρτηση με την εξωτερική θερμοκρασία, την υγρασία και την φωτεινότητα, κάθε στιγμή της ημέρας.

Δυνατότητα μετακίνησης

Με την πρόσθετη κεραία R/F, μπορείτε να πάρετε τον Momit στα χέρια σας και να τον τοποθετήσετε σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού θελήσετε.  Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε την θερμοκρασία χώρου στον χώρο που βρίσκεστε κάθε στιγμή της ημέρας.  Με την προσθήκη της κεραίας, είναι δυνατή η σύνδεση περισσότερων του ενός θερμοστατών και μπορείτε να επιλέγετε κάθε στιγμή τον θερμοστάτη που ορίζει την θερμοκρασία χώρου.

2.Vimar - Νέος χρονοθερμοστάτης Wi-Fi ClimaChrono


Η σειρά χρονοθερμοστατών και θερμοστατών της Vimar διευρύνεται χάρη στο νέο χρονοθερμοστάτη με ενσωματωμένο Wi-Fi
Η ιδανική λύση για όσους θέλουν να έχουν πάντα υπό έλεγχο τον κλιματισμό στους διάφορους χώρους του σπιτιού τους, ακόμη και εξ αποστάσεως, χάρη σε ασφαλή σύνδεση μέσω του διαδικτύου.
Εύκολος στη χρήση, χάρη στη διαισθητική εφαρμογή By-clima, ο νέος χρονοθερμοστάτης μπορεί να ελέγχεται πάντα μέσω smartphone ή tablet. 
Με την καθοδηγούμενη διαδικασία By-clima - που διατίθεται σε όλα τα καταστήματα για iOS, Android και Windows Phone – είναι πράγματι δυνατή η διαμόρφωση σε λίγα μόνο λεπτά του μηχανισμού στο εσωτερικό του δικτύου Wi-Fi.

Όπως όλα τα προϊόντα της οικογένειας κλιματισμού, και ο νέος χρονοθερμοστάτης Wi-Fi διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες. 

Για παράδειγμα, η λειτουργία βαθμονόμησης του εσωτερικού αισθητήρα παρέχει τη δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας με ακρίβεια, ώστε να διασφαλίζεται πάντα ο ιδανικός κλιματισμός σε όλες τις ζώνες του σπιτιού. 

Επίσης, η λειτουργία Ecometer, μέσω ενός διαισθητικού δείκτη, υποδεικνύει τις τιμές κατανάλωσης και επισημαίνει με ένα εικονίδιο την υπέρβαση της θερμοκρασίας άνεσης, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη βέλτιστη ενημέρωση σχετικά με την κατανάλωση.

Με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε είδους εγκατάσταση – επιδαπέδια, με καλοριφέρ ή fan-coil – ο μηχανισμός χάρη στα πλήκτρα γρήγορης επιλογής παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες, όπως είναι ο τρόπος λειτουργίας «εξόδου» που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία σε ένα προκαθορισμένο επίπεδο ή ο τρόπος λειτουργίας «εξοικονόμησης» που μειώνει την καθορισμένη τιμή ρύθμισης στην επιθυμητή τιμή.

Η μεγάλη οθόνη αφής υψηλής ευαισθησίας με λευκό οπίσθιο φωτισμό διευκολύνει τη διαχείρισή της ακόμη και στο χειροκίνητο τρόπο λειτουργίας. Το λεπτό και ελαφρύ προφίλ αναδεικνύει, χάρη στο φινίρισμα reflex, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμόδιασφαλίζοντας την άριστη ενσωμάτωσή του σε κάθε στυλ.

3.Έξυπνος Θερμοστάτης Χώρου (Smart WiFi) Με Internet Control Heatmiser SmartStat
  • Έξυπνος θερμοστάτης χώρου ελεγχόμενος μέσω internet
  • Λειτουργία OPTIMUM START
  • Βλέπετε και ελέγχετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας, του εξοχικού, του γραφείου.
  • Με GEO Location – καταλαβαίνει εάν κάποιος παραμένει στον χώρο ή έχουν φύγει όλοι και ρυθμίζει την θερμοκρασία ανάλογα.
  • Έχετε έλεγχο από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής για Android & iOS
  • Με απλή σύνδεση στο wifi σας.
  • Τιμή με ΦΠΑ 165 Ευρώ
Έξυπνος Θερμοστάτης Χώρου (Smart WiFi) Με Internet Control Heatmiser SmartStat
Ο έξυπνος θερμοστάτης χώρου Heatmiser SmartStat, είναι εφοδιασμένος με μεγάλη οθόνη και ταιριάζει με κάθε εσωτερικό χώρο. Λειτουργεί με σύνδεση 3 καλωδίων και μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στη θέση του παλιού θερμοστάτη. Την εφαρμογή της Heatmiser για τον θερμοστάτη SmartStat, για Android και iPhone μπορείτε να την κατεβάσετε από το itunes και το play store. Την εφαρμογή μπορείτε να την δείτε  εδώ για iOS και  εδώ για Android.

Ο έξυπνος θερμοστάτης χώρου Heatmiser SmartStat είναι ένα ψηφιακός θερμοστάτης (smart wifi με internet control thermostat), ο οποίος έχει σχεδιαστεί για ηλεκτρική θέρμανση, για επιδαπέδιο θέρμανση, για σύστημα θέρμανσης νερού κ.λ.π.

Χαρακτηριστικά του Heatmiser SmartStat 
  • ·         Έλεγχος της θέρμανσης του χώρου μέσω internet.
    ·         Εύκολος χειρισμός μέσω smartphone ή Tablet.
    ·         Εύκολη τοποθέτηση με απλή αντικατάσταση του υπάρχοντος θερμοστάτη χώρου , χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις ή μερεμέτια.
    ·         Λειτουργεί με την υπάρχουσα σύνδεση internet του σπιτιού (μέσω του wifi του Router).
    ·         Εβδομαδιαίος προγραμματιζόμενος θερμοστάτης χώρου,
    ·         Από την οθόνη του θερμοστάτη έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τους προγραμματισμούς του.
    ·         Ο θερμοστάτης Heatmiser SmartStat συνδέεται απευθείας στο WiFi δίκτυο σας . Δεν απαιτείται Port Forwarding ή σταθερή IP
    ·         Έως 32 θερμοστάτες μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή.
    ·         Με GEOLOCATION. Καταλαβαίνει από τα κινητά (σήμα LBS & GPS) που έχουν ορισθεί στην εφαρμογή εάν κάποιος είναι στον χώρο ή όχι (η απόσταση απο τον χώρο ρυθμίζεται) και ρυθμίζει την επιθυμιτή θερμοκρασία ανάλογα για μεγαλύτερη ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ·         Λειτουργία OPTIMUM START. Λαμβάνει υπόψην τον ρυθμό μεταβολής της θερμοκρασίας (π.χ. 20 min για να αυξηθεί η θερμοκρασία κατά 1οC) και ρυθμίζει αυτόματα την έναυση του λέβητα ή το άνοιγμα της βάννας στον κατάλληλο χρόνο έτσι ώστε να έχουμε την επιθυμιτή θερμοκρασία την ώρα που θέλουμε με την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία στα καύσιμα.

Δείτε εδώ την παρουσίαση του θερμοστάτη Heatmiser SmartStat 

Επιλογές ελέγχου:
  • Χειροκίνητο ή με προκαθορισμένο πρόγραμμα.
  • Χαρακτηριστικά του Προγράμματος
  • Εβδομαδιαίο πρόγραμμα, 7 ημερών, 5+2 ημερών και 24 ωρών.
  • Αυτόματο με τον εντοπισμό της παρουσίας ή απουσίας ατόμων (GEO Location).
Με την εφαρμογή για smart mobile, μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ρυθμίσεις:
  • Μέθοδος ελέγχου: χειροκίνητο ή προκαθορισμένες τιμές (χρονοπρόγραμμα), κ.λ.π.
  • Ρύθμιση επιθυμητής θερμοκρασίας ανά 0,1 oC.
  • Ρυθμιζόμενο ΔΘ με ελάχιστο 0.5οC (0.5-3.0 oC).
  • Ρυθμιζόμενη χρονική καθυστέρηση στην έξοδο.
  • Αυτόματη προσαρμογή εκκίνησης (optimum start) με υπολογισμό του ρυθμού μεταβολής της θερμοκρασίας (rate of change)  είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
  • Ρύθμιση προγραμμάτων, έως 4 προγράμματ ημερησίως Δ-Π, 4 προγράμμτα Σ-Κ.

Στην οθόνη του κινητού φαίνεται:
  • Η επιθυμητή θερμοκρασία
  • Η κατάσταση του λέβητα: σε λειτουργία ή όχι
  • Η πραγματική θερμοκρασία
  • Οι χρόνοι & θερμοκρασίες των προγραμμάτων
Η εγκατάσταση του θερμοστάτη είναι για τοποθέτηση μέσα σε κυτίο για χωνευτή εγκατάσταση στον τοίχο. Το κυτίο πρέπει να έχει διαστάσεις 86Χ86Χ35 mm, η για επιτοίχεια τοποθέτηση με την χρήση του αντίστοιχου κυτίου.
Οι θερμοστάτες της Heatmiser συνεργάζονται με την υπηρεσία IFTTT έτσι ώστε να μπορούμε να φτιάξουμε διάφορες συνταγές από δικτυακές υπηρεσίς όπως το GmailFacebookInstagram, και Pinterest.