ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACΕBOOK (Ηλεκτρολογικές Ενημερώσεις) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Youtube

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ρελέ 3-πόλων με ανοχή εύρους τάσης της σειράς AF της εταιρείας ABB



H ABB έχει προχωρήσει σε μια πρωτοποριακή αντίληψη στο σχεδιασμό των ηλεκτρονόμων. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι κάθε ρελέ κατασκευάζεται για μια συγκεκριμένη τάση πηνίου . Ένα ρελέ της σειράς AF μπορεί  να λειτουργήσει και με συνεχή και με εναλλασσόμενη τάση κάποιου εύρους.


Τα πηνία των ρελέ της σειράς AF ανέχονται ομοίως εναλλασσόμενη καθώς και συνεχή τάση. Το εύρος της τάσης τροφοδοσίας είναι μεγάλο και καλύπτει τυπικές τιμές που υφίστανται σε ηλεκτροενεργητικά συστήματα. Μπορούν να τροφοδοτηθούν από δίκτυα ηλεκτροδότησης πρακτικά σε κάθε κράτος του κόσμου.

Τα ρελέ της σειράς AF έχουν συμπαγείς διαστάσεις κατασκευής. Επιπλέον διαθέτουν προστασία υπέρτασης, διάφορους τύπους συνδέσεων για καλώδια, καθώς και μεγάλη αντοχή σε στιγμιαίες πτώσεις τάσης ή υπέρτασης. Επιπλέον, επιτεύχθηκε περιορισμός του ποσού ενέργειας που καταναλώνουν τα πηνία των ρελέ μέχρι και 80%.

Τα ρελέ της σειράς AF από την σειρά ΑΒΒ καθώς και ο μεγάλος αριθμός αξεσουάρ, εγγυώνται πως η εγκατάστασή τους θα αποτελέσει πλήρες προϊόν. Αποδίδουν στις πλέον απαιτητικές εφαρμογές στην βιομηχανία, τις οικοδομές καθώς και άλλους τομείς, στους οποίους παίζει ρόλο η αξιοπιστία και η ακρίβεια.



Κατασκευαστής
ΑΒΒ
Tύπος μονάδας
ρελέ 3 πόλων
Συναρμολόγηση
DIN, σε πίνακα
Υλικό περιβλήματος
πλαστικό
Τάση οδήγησης
20...500VDC; 24...500VAC
Βοηθητικές επαφές
3x NO



Το εύρος και το είδος της τάσης του πηνίου που κατασκευάζονται μπορεί να είναι:

20...60V DC

24...60V AC

48...130V AC/DC

100…250V AC/DC

250…500V AC/DC